Algemene voorwaarden

 

ALGEMENE VOORWAARDEN:

ALGEMEEN. -De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Harten en Sterren. Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Harten en Sterren. Op alle overeenkomsten gesloten met Harten en Sterren is alleen Nederlands recht van toepassing.

PRIJS. - Alle  prijzen zijn in euro`s vermeld,inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Deze gelden niet voor lopende orders. De aanbiedingen op de website zijn geldig zolang de voorraad strekt. Harten en Sterren is niet aansprakelijk voor eventuele tik-, zet-, of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. Indien dit zich voordoet, zal de prijs worden aangepast. In geval van een lopende order informeren we je hierover per e-mail.

BETALEN. -Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen; - overboeking per bank ING 4356982

                                                                                          -ideal

Na bestelling ontvang je per omgaande per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten.De betaling dient vooraf plaats te vinden.

VERZENDEN. -Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo snel mogelijk verzonden. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben, informeren we je hierover per e-mail. Op al onze bestellingen zijn de gebruikelijke Postnl-posttarieven van toepassing. Echter bij bestellingen vanaf  €60,- betalen wij de verzendkosten.

Mocht je de bestelling willen komen afhalen in Haarlem, geef dat dan even aan bij je bestelling, zodat we een afspraak kunnen maken.

RETOUREN. -Indien de bestelde artikelen niet aan je verwachtingen voldoen, kan je de artikelen binnen 14 dagen terugsturen. Je dient dan Harten en Sterren per e-mail te informeren over de retourzending. Harten en Sterren bevestigt vervolgens de retourzending, waarna je de artikelen kunt retourneren.Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn, moeten ongeopend zijn en in de originele verpakking. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Teruggestuurde artikelen onder rembours worden niet geaccepteerd. Als het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door de klant opgegeven bankrekeningnummer. De door Harten en Sterren gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

AFWIJKINGEN. - De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto`s. Ook de gegevens betreffende afmetingen en gewicht zijn indicatief en gelden slechts bij benadering en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding.

OVERMACHT DOOR DERDEN. - Harten en Sterren staat niet in voor situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending.

VRAGEN; - Mocht je vragen, opmerkingen of tips hebben kan je ons altijd een e-mail sturen. info@hartenensterren.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2023 Harten en Sterren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel